Werken bij Lorolux.  Wat kun je verwachten als nieuwe collega bij ons?

Wij als directie vinden het belangrijk om goed werkgeverschap te bieden en betrokken te zijn bij onze medewerkers. Binnen ons bedrijf heerst dan ook een cultuur waarin wij voor onze medewerkers klaarstaan en onze medewerkers ook voor ons. Onderling hangt er een goede werksfeer, ook hier staat iedereen voor elkaar klaar en zijn er korte lijnen. Wij belonen en waarderen onze medewerkers en bieden ook opleidingsmogelijkheden aan. Je kunt wel zeggen dat we één familie zijn.

Op dit moment hebben we de volgende vacature(s):

 
 
(Leerling)-monteurs voor 32-40 uur p/w. 
 
Wat ga je doen?
Je gaat samen met een monteur/hulpmonteur, of zelfstandig naar een bouw om zorg te dragen voor de montage van het ventilatiesysteem. Daarnaast onderhoud je het contact met projectleiders over de voortgang van je project. En probeer je zelf zoveel mogelijk problemen op te lossen.
 
Wat wij van jou verwachten.
Je bent representatief met een juiste instelling, je draagt tenslotte de naam van het bedrijf. Houd van aanpakken en bent goed met de handen. Je kunt goed samenwerken en bent niet bang om beslissingen/verantwoordelijkheden te nemen.
 
Wat jij van ons mag verwachten.
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan. Een prettige werkomgeving in een hecht team met veel ervaring. Wij zorgen ervoor dat je de nodige scholing en juiste gereedschappen krijgt om goed te kunnen functioneren op de bouwplaatsen. Plezier onder elkaar vinden wij belangrijk en er valt veel bij ons te leren. Daarnaast bieden wij jou een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de laatste CAO normen.
 
Herken jij jezelf hier in en ben je geïnteresseerd? Je hoeft geen brief te schrijven, maar kunt gewoon contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.